Katschberg

Katschberg

A katschbergi síelés egyrészt nagyon jó, másrészt nagyon rossz élmény számomra. Sajnos beteg voltam, így nem tudtam maradéktalanul élvezni. A pálya felét meg a hatalmas szél miatt nem tudtuk kipróbálni, mert azon az oldalon nagyon fáztunk. De ahol csúsztunk, arra semmi panaszunk nem lehet. Nagyszerű minőségű hó fogadott minket, gyönyörű kilátás volt a pályáról. A tömeg valahogy eloszlott, így sorban sem kellett állnunk. Nagyon jó volt.

Katschberg

Sípályák a hegyoldalban

A fényképen a jobb oldali, hosszú pálya a kedvenc katschbergi sípályám. Mivel nincs kereszteződés vagy elágazás, akadálytalanul, lassítás nélkül lehetett rajta száguldani. A bal oldali pályákon a sok kerítés engem nagyon zavart, de állítólag hófogóknak kellenek. Ez logikusan hangzik, de számomra az élvezeten sokat ront.

Sípályák a hegyoldalban

Templom a sípályán

A hegyoldalban lévő kicsi templom nagyon megfogott. Nem sokszor síel el az ember egy hegyi kápolna mellett. Amikor beültünk a vele szemben lévő büfébe, még jobban megtetszett a dolog. Ez a templom működik, esküvőket és keresztelőket szoktak tartani. A büfében volt kint pár fénykép ezekről. A kedvencem az, amikor a lány menyasszonyi ruhában fut a vőlegény felé, és cikáznak körülöttük a síelők.

Templom a sípályán